Verzekeren

De dierenkliniek vindt een dierenverzekering onderdeel van verantwoord huisdierenbezit. Wij zien helaas maar al te vaak dat een huisdier vanwege financiële redenen niet de beste zorg ontvangt of in het uiterste geval wordt ingeslapen.

Met een dierenverzekering wordt u behoed voor onverwacht hoge kosten. De meeste mensen kunnen een kleine rekening nog wel betalen, maar kunt u dat ook wanneer uw hond of kat onder een auto loopt en bijvoorbeeld een gebroken poot heeft?

De diergeneeskunde in Nederland is van een hoog niveau en er is steeds meer mogelijk voor huisdieren. Meer geavanceerde mogelijkheden betekent vaak ook een hoger prijskaartje.

Beschikt u dan ook niet te allen tijde over extra geld dan is het eigenlijk noodzaak om een dierenverzekering af te sluiten. De medisch noodzakelijke behandeling kan dan gewoon uitgevoerd worden zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over de financiële consequenties.

Onafhankelijke informatie over het afsluiten van een huisdierenverzekering vindt u op Verzeker je Huisdier

 

Dierenkliniek Jol neemt het corona virus serieus, wij zijn dan ook genoodzaakt om een aantal regels in te stellen.Lees verder
+