Huisdieren ZorgPlan

Het Huisdieren Zorgplan is een nieuw programma dat u de mogelijkheid biedt om de kosten van de preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Daarvoor ontvangt uw huisdier o.a. de jaarlijkse vaccinatie, anti-parasitaire middelen en gezondheidscontroles.

Het Huisdieren Zorgplan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en daarnaast geld te besparen. Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Huisdieren Zorgplan ophalen in de praktijk. Daarnaast krijgt u 10% korting op diverse onderzoeken en behandelingen. Regelmatige gezondheidscontroles zijn inbegrepen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden.

Welke diensten zijn inbegrepen bij het Huisdieren Zorgplan?

De jaarlijkse vaccinatie met gezondheidscheck
Gezondheidscheck door de dierenarts na 6 maanden
Producten tegen vlooien voor 1 jaar
Producten tegen wormen voor 1 jaar
Indien nodig: chippen voor €15,-
Paraveterinair consult voor bijvoorbeeld nagels knippen, vachtcontrole of gewichtscontrole.
10% korting op overige vaccinaties, titerbepalingen, een seniorencheck, laboratoriumonderzoek uitgevoerd in onze praktijk, castratie en sterilisatie.

De maandelijkse kosten voor het Huisdieren Zorgplan zijn afhankelijk van de diersoort en het gewicht en variëren van €14,25 tot €19,95 per maand.

Voor meer informatie over het Huisdieren Zorgplan kunt u telefonisch contact opnemen met onze kliniek op 0320-213156 of een bezoekje brengen aan de praktijk.

NB: Het Huisdieren ZorgPlan is géén verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten tevens een verzekering afsluiten.

Dierenkliniek Jol neemt het corona virus serieus, wij zijn dan ook genoodzaakt om een aantal regels in te stellen.Lees verder
+