Corona maatregelen

Belangrijk nieuws van uw dierenarts betreffende Corona

Dierenkliniek Jol neemt het corona virus serieus, wij zijn dan ook genoodzaakt om een aantal regels in te stellen. Dit om het personeel en cliënten te beschermen en het risico tot besmetting tot een minimum te beperken. Alleen op deze manier kunnen wij waarborgen de kliniek zo lang mogelijk (normaal) draaiende te houden voor u en uw huisdier.

 1. Indien u neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of andere ziekteverschijnselen heeft komt u dan niet naar de kliniek. Ook als u in contact bent geweest met iemand uit een risico gebied of bevestigde infectie blijft u dan thuis.
 2. Dringend verzoek komt u alstublieft op de afgesproken tijd (niet eerder of later), wij houden 5 min tussen de afspraken aan zodat wij in onze planning kunnen zorgen dat er zo min mogelijk mensen tegelijkertijd in de kliniek aanwezig zijn.
 3. Wij verzoeken u ook zoveel mogelijk met 1 persoon per dier te komen.
 4. Indien u zelf ziek bent, laat uw dier dan door iemand anders naar ons toe brengen of neemt u met ons contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
 5. Indien u niet wilt of in de mogelijk bent te komen met uw huisdier, kunnen wij deze evt. bij u ophalen.
 6. Wij verzoeken u buiten in de tent te wachten, de assistente zal uw huisdier mee naar binnen nemen.
 7. Wij bieden u aan tegen geringe vergoeding voer en medicatie tot aan uw voordeur bezorgen. U kunt deze bestelling via telefoon of mail doen.
 8. Onze voorkeur gaat uit naar het aannemen van de operatiepatiënten bij ingang de kliniek. Ook de afgifte zullen wij trachten op deze manier te laten verlopen.
 9. Wij zullen in de kliniek extra aandacht besteden aan hygiëne, denk hierbij aan extra desinfecteren van deurklinken, balie en pinautomaat. Ook zullen wij geen handen schudden.
 10. Wij verzoeken u contactloos te betalen
 11. Wij nemen geen contant geld aan
 12. Wij willen proberen minimaal 1,5 meter afstand te houden tussen u onze medewerkers. Bij binnenkomst zult u ter illustratie een afplaklint op de vloer zien. Gelieve om achter deze lijn te blijven.

Wij passen indien nodig onze dienstverlening aan:

 1. De aankomende weken doen wij geen visites aan huis.
 2. Op dit moment zijn alle dieren meer dan welkom. Indien onze personeelsbezetting minder wordt, kan het zijn dat wij de focus moeten leggen op alleen zieke dieren.
 3. Wij zullen vaccinaties tot een minimum beperken.

Samen moeten wij ons sterk maken het Corona virus aan te pakken, dit kunnen wij niet alleen en hebben uw hulp en begrip hierbij hard nodig.

U kunt ons telefonische bereiken op 0320-213156

Team Dierenkliniek Jol

Dierenkliniek Jol neemt het corona virus serieus, wij zijn dan ook genoodzaakt om een aantal regels in te stellen.Lees verder
+