Nieuws

6 jan 2020

Gewijzigde openingstijden per januari 2020

Wij zijn verheugd te kunnen melden dagelijks doorlopend geopend te zijn van 08.30-17.30 en op de  maandag en donderdag zijn wij geopend tot 21.00. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

24 dec 2019

Gewijzigde openingstijden feestdagen

24 december: Gesloten om 16 uur

25 december: Gesloten

26 december: Gesloten

31 december: Gesloten om 16 uur

1 januari: Gesloten

Het team van Dierenkliniek Jol wenst u fijne feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar

 

16 apr 2019

Gewijzigde openingstijden

In verband met de aankomende feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden:
– Goede Vrijdag 19 april van 08.30 – 16.00 uur geopend.
– Tweede Paasdag 22 april gesloten.

Denkt u eraan dat chocolade giftig is voor honden en katten, dus houdt uw paaseitjes goed in de gaten

Voor spoedgevallen kunt u telefonisch contact opnemen met de kliniek. U wordt dan doorverbonden met de dienstdoende dierenarts.

Met vriendelijke groet,
Team Dierenkliniek Jol

5 mrt 2019

Sterilisatie/ Castratie actie 18 t/m 29 maart

Het voorjaar zit er weer aan te komen en dat betekend dat u uw dier weer voor een gereduceerd tarief kan laten steriliseren/castreren. Het gelijktijdig chippen van uw dier tijdens de operatie bieden wij aan tegen gereduceerd tarief.

Interesse? Vraag het even aan de balie of neem contact op met de praktijk op telefoonnummer 0320-213156. We kunnen u dan alle informatie geven en u kan dan ook direct een afspraak inplannen.

31 dec 2018

Gewijzigde openingstijden oud en nieuw

Gewijzigde openingstijden

31 december 16.00 uur

01 januari gesloten

Namens het team van Dierenkliniek Jol bedanken wij u voor het vertrouwen in het afgelopen jaar. Wij wensen u een rustige/fijne jaarwisseling voor u en uw dieren.

13 dec 2018

Vuurwerkangst

Nog even en dan staat Oud & Nieuw weer voor de deur. Een leuke tijd voor ons, maar voor onze huisdieren kunnen deze dagen erg spannend zijn. Graag willen wij u wijzen op een nieuw middel tegen vuurwerkangst: Sileo.

Sileo is momenteel wereldwijd het enige geregistreerde diergeneesmiddel voor honden met een angst voor geluid. Het middel heeft als werkzame stof dexmedetomidine en zorgt in de gebruikte dosering voor een vermindering van acute stress en angst die samenhangt met geluid. Grote voordelen van Sileo zijn dat de hond volledig functioneel blijft en het leervermogen intact blijft.

Sileo is een gel die moet worden toegediend op het mondslijmvlies tussen de wangen en het tandvlees van de hond. Het duurt ongeveer 15-60 minuten om het maximale effect te bereiken en het effect houdt ongeveer 2-3 uur aan. De behandeling kan iedere 2 uur herhaald worden met een maximum van 5 keer.

Het middel mag alleen worden voorgeschreven door de dierenarts. Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie?

6 nov 2018

Sterilisatie/castratie najaarsactie

STERILISATIE/CASTRATIE NAJAARSACTIE

Voor de altijd dure decembermaand toch besparen in november? Van 5 november t/m 16 november kunt u uw poes of kater voor een gereduceerd tarief bij ons laten steriliseren of castreren.

Poes: €95,- euro
Kater: €45,- euro
Alle overige dieren: 15% korting

Het gelijktijdig chippen van uw dier kost dan €15,- (exclusief registratie kosten) Interesse? Het makkelijkst is om ons even te bellen op 0320-213156. We kunnen u dan alle informatie geven en u kan dan ook direct de afspraak maken

 

7 mei 2018

Nieuw gezicht in de praktijk

De komende maanden kunt u een nieuw gezicht bij ons in de praktijk tegen komen. Inge Busser zal ons team versterken tijdens Suzanne haar zwangerschapsverlof. Ze stelt zichzelf even voor:

Mijn naam is Inge Busser. In 1998 ben ik afgestudeerd in Utrecht, als dierenarts voor gezelschapsdieren. Sinds die tijd ben ik werkzaam in de praktijk, eerst vier jaar bij een vaste praktijk in Almere, daarna als waarnemer bij veel verschillende praktijken door het hele land. Bij een aantal van deze praktijken werk ik nog jaarlijks als vaste waarnemer.
Als dierenarts hou je natuurlijk van dieren, maar je moet ook van mensen houden. Want samen met de eigenaar neem je, soms ingrijpende, beslissingen over hun dier. Mede daarom probeer ik iedere patiënt en eigenaar tijdens het consult zoveel mogelijk op hun gemak te stellen. Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde diersoort, maar heb wel een zwak voor cavia’s.
In mijn vrije tijd kijk ik ook graag naar dieren, maar dan in het wild, door de lens van mijn camera.

30 mrt 2018

Gewijzigde openingstijden

I.v.m. feestdagen zijn onze openingstijden gewijzigd

Goede vrijdag: Gesloten om 16 uur

2de paasdag : Gesloten

5 feb 2018

Vaccicheck titersessie donderdag 22 februari

Op donderdag 22 februari wordt er tussen 10.30 en 12.00 uur een titersessie georganiseerd. U kunt uw hond dan laten titeren op hondenziekte (CDV), parvo (CPV) en hepatitis (HCC). Er is plaats voor 12 honden in totaal. U kunt zich telefonisch opgeven via 0320-213156. Ook voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de kliniek.