De komende maanden kunt u een nieuw gezicht bij ons in de praktijk tegen komen. Inge Busser zal ons team versterken tijdens Suzanne haar zwangerschapsverlof. Ze stelt zichzelf even voor:

Mijn naam is Inge Busser. In 1998 ben ik afgestudeerd in Utrecht, als dierenarts voor gezelschapsdieren. Sinds die tijd ben ik werkzaam in de praktijk, eerst vier jaar bij een vaste praktijk in Almere, daarna als waarnemer bij veel verschillende praktijken door het hele land. Bij een aantal van deze praktijken werk ik nog jaarlijks als vaste waarnemer.
Als dierenarts hou je natuurlijk van dieren, maar je moet ook van mensen houden. Want samen met de eigenaar neem je, soms ingrijpende, beslissingen over hun dier. Mede daarom probeer ik iedere patiënt en eigenaar tijdens het consult zoveel mogelijk op hun gemak te stellen. Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde diersoort, maar heb wel een zwak voor cavia’s.
In mijn vrije tijd kijk ik ook graag naar dieren, maar dan in het wild, door de lens van mijn camera.